Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας και ο μεγάλος φόβος!

Η Μπαρτσελόνα άρχισε ιδανικά με τον Τσάβι στο… τιμόνι της, ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε πλέον πολύ καλά.

Ακόμα μία ήττα στη La Liga αυτή τη φορά με 1-0 έκανε η Μπαρτσελόνα που δεν τα κατάφερε εντός έδρας κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Οι Μπλαουγκράνα συνεχίζουν μία πολύ άσχημη χρονιά για τα στάνταρ της ομάδας, ωστόσο έχουν καταφέρει να βρεθούν στη δεύτερη θέση.

Το θέμα είναι ότι με τα τελευταία ανεπιτυχεί αποτελέσματα κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και αυτή, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο.

Έτσι, ο Τσάβι μίλησε ξεκάθαρα για τους στόχους που έχει η ομάδα, μετά την αποτυχία της στο Europa League.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι με κάθε τρόπο η δεύτερη θέση πρέπει να έρθει στην Μπαρτσελόνα για να βγει στο Champions League.

Φυσικά αυτό έχει σχέση και με τα οικονομικά της ομάδας, αφού αν δεν πάρει θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η οικονομική καταστροφή θα είναι τεράστια και ο φόβος της αβεβαιότητας θα επανέλθει.

Η ομάδα ήδη έχει τεράστιο χρέος, που με προσεκτικές κινήσεις προσπαθεί να μειώσει και το έχει καταφέρει αρκετά καλά μέχρι στιγμής.

«Καταλαβαίνω ότι δεν είναι τόσο ισχυρό κίνητρο για τους φιλάθλους να θέλουν και τους παίκτες να παλεύουν για τη δεύτερη θέση. Αλλά πρέπει να είμαστε στο Champions League, θέλουμε να ακούσουμε τη μουσική του Champions League την επόμενη σεζόν.

Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται. Στην ιστορία της Μπαρτσελόνα το θέμα είναι να βγαίνει πρώτη, αλλά πρέπει να καταλάβουμε και να παρακινήσουμε τους εαυτούς μας να τερματίσουμε δεύτεροι», ήταν τα λόγια του.


Πηγή