Μπεσίκτας: «Ο ΜακΚίσικ έχει συμβόλαιο σε ισχύ, θα κινηθούμε δικαστικά»

Ο Ολυμπιακός πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να υπογράφει ως ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Ο τούρκικος σύλλογος όμως με ανακοίνωση που εξέδωσε, ισχυρίζεται πως η μετακίνηση του Σακίλ ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό είναι παράνομη, καθώς όπως τονίζει έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ μαζί της.


Ο Κάκος τίμησε την… αμισθί παρουσία του στο OPEN: Ανακάλυψε πέναλτι στη φάση Ινσούα – Πέλκα (vid)

Μάλιστα στην ανακοίνωση η Μπεσίκτας ξεκαθαρίζει πως εφόσον το συμβόλαιο έχει τηρηθεί στο ακέραιο, θα κινηθεί δικαστικά προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της, ενημερώνοντας μάλιστα πως κινεί τις απαραίτητες διαδικασίες με την FIBA.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά του Ολυμπιακού έχουν την ενημέρωση πως ο ΜακΚίσικ είναι ελεύθερος κάνοντας χρήση σχετικού όρου στο συμβόλαιό του και δεν ανησυχούν. Άλλωστε αν το έκαναν δεν θα είχαν σπεύσει να ανακοινώσουν τη συγκεκριμένη προσθήκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα μας. Οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό το συμβόλαιο έχουν τηρηθεί στο ακέραιο. Σε περίπτωση που υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, είναι αναπόφευκτο να τιμωρηθεί για υπογραφή διπλού συμβολαίου. Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, ενημερώνουμε το κοινό πως θα κινήσουμε όλες τις δικαστικές διαδικασίες τόσο από την FIBA, όσο και από την τουρκική ομοσπονδία, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ