«Μπλόκο» στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τη Νίκαια

«Κόκκινο» από την αστυνομία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το ερχόμενο ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Με επίσημη ανακοίνωση, η ομάδα της Νεάπολης ενημέρωσε τους δικούς της οπαδούς για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς τόνισε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι δεν επιτρέπεται να δώσουν το «παρών» στον αγώνα.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός προχωρά σε ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας αλλά και οι φίλοι της ομάδας μας που έχουν βρεθεί σε τουλάχιστον ένα εντός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν, κάτι που θα μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος.

Θύρα για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα ανοίξει, μετά και την απαγόρευση της αστυνομίας για οργανωμένη και μεμονωμένη ανακοίνωση. Γι’ αυτό και παρακαλούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ να σεβαστούν τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών και να μην παρευρεθούν στο γήπεδο της Νεάπολης.

Επαναλαμβάνουμε, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης την Πέμπτη (10/11) θα έχουν μόνο όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας ή αγοράσουν απλό εισιτήριο!

Εδώ μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες με τα ωράρια διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα».


Πηγή