Μπόλονι: Ο Ρουμάνος τεχνικός συμβάλλει στην ανέγερση σχολείου στο χωριό του

O Λάζλο Μπόλονι δείχνει για ακόμα μια φορά το ανθρωπιστικό του πρόσωπο, καθώς συμβάλει στην ανέγερση σχολείου στο χωριό του στη Ρουμανία.

Ο Λάζλο Μπόλονι μεγάλωσε στο μικρό χωριό Μπεντέ, στη Κομητεία Μουρές στη Ρουμανία, από το οποίο κατάγεται η γιαγιά του. Ο 68χρονος τεχνικός επέστρεψε τη Τετάρτη (1/12) στο χωριό του και είχε υποδοχή… σταρ από παιδάκια μέχρι και το δήμαρχο του χωριού.

Οι άνθρωποι του χωριού ενημέρωσαν τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού πως οι εργασίες για τη δημιουργία σχολείου στο Μπεντέ βρίσκονται σε δύσκολο σημείο, καθώς υπάρχει οικονομική δυσκολία.

Ο Μπόλονι προσφέρθηκε να δώσει ένα χρηματικό ποσό, όμως η δωρέα του δεν έγινε αποδεκτή και αντ’ αυτού του ζητήθηκε μια υπογεγραμένη μπάλα ποδοσφαίρου. Ο πολύπειρος τεχνικός προσέφερε εκτός από τη μπάλα, κάλτσες, φανέλες και σορτσάκια, τα οποία ήταν συνοδεύομενα από μια ιστορία

Ο 68χρονος προπονητής ζήτησε τα «δώρα» του να δωθούν προς αγορά και τα έσοδα να δαπανηθούν τόσο για το σχολείο του Μεντέ, όσο και για επιδιορθώσεις σπιτιών που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

ΑΑΔΧ

gazzetta.gr


Πηγή