Μπουρούκ: «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που ξέρει να κερδίζει»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μπασάκσεχιρ Οκάν Μπουρούκ. Ο κόουτς των Τούρκων, τόνισε ότι οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκρισης, λόγω της νίκης τους στην Πόλη (0-1), ενώ επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που ξέρει να κερδίζει. Ο Τούρκος κόουτς δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην διαιτησία ελπίζοντας πως θα γίνει ένας «δίκαιος αγώνας», ενώ τέλος εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ό,τι σκεφτόμαστε στο πρώτο ματς το ίδιο κάνουμε και τώρα. Ήρθαμε να νικήσουμε. Είναι το δεύτερο 90λεπτο. Έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, αλλά θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε. Δεν χάνουμε την πίστη μας, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Έχουμε απουσίες, ειδικά στο κέντρο, λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά. Ο διαιτητής στο πρώτο ματς δεν είχε σωστές αποφάσεις, απέβαλλε και μετά το ματς εμένα και τον Σεντζού. Ελπίζω θα είναι μια καλή διαιτησία τώρα και ένας δίκαιος αγώνας».

Είστε νέος προπονητής στην ομάδα, αυτό επηρεάζει την απόδοση τώρα στο ξεκίνημα;

«Υπάρχουν αλλαγές και στο τιμ και σε παίκτες, αλλά δεν είναι μεγάλες. Κάνουμε προετοιμασία για 5 εβδομάδες και με τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Παίξαμε καλά κατά διαστήματα άλλοτε όχι. Χάσαμε ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός είχε μόνο μία. Είχαμε το πάνω χέρι, αλλά δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε αυτή την υπεροχή σε καλό αποτέλεσμα».

Ποια η άποψή σας για τον Ολυμπιακό;

«Είδα τα ματς με την Πλζεν και φυσικά το δικό μας. Είναι καλή ομάδα, με καλή άμυνα και κέντρο. Μπορούμε όμως να την κερδίσουμε. Με την Πλζεν έβαλε τρία γκολ από στατικές φάσεις. Είναι μια ομάδα ο Ολυμπιακός που ξέρει να κερδίζει. Παίρνει βοήθειες επιθετικές και από την άμυνα».

to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ