Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της θα παραιτηθεί από την κηδεμονία της

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία «όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή», όπως αναφέρει η «Guardian».

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται περίπου δύο μήνες από τη στιγμή που η τραγουδίστρια μίλησε στο δικαστήριο και ζήτησε να τερματιστεί η αμφιλεγόμενη «συμφωνία» που καθορίζει τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια.

Κατά την κατάθεσή του, ένας δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς είπε ότι «δεν πιστεύει ότι μια δημόσια διαμάχη με την κόρη του για τη συνέχιση της κηδεμονίας, θα ήταν προς το συμφέρον της», ενώ πρόσθεσε:

«Ο κ. Σπίαρς σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και με τον δικηγόρο της κόρης του, ώστε να προετοιμάσουν για μια ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς».

«Ο κ. Σπίαρς συνεχίζει να εξυπηρετεί με ευλάβεια τα καθήκοντά του και δεν πρέπει να ανασταλεί ή να απομακρυνθεί. Ο κ. Σπίαρς είναι πρόθυμος να παραιτηθεί όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, αλλά η μετάβαση πρέπει να είναι ομαλή και να περιλαμβάνει επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν ενώπιον του δικαστηρίου», είπε ακόμα ο δικηγόρος του πατέρα της τραγουδίστριας.

Ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είπε στον Guardian ότι η κατάθεση της πλευράς του πατέρας της, ήταν «μια μεγάλη νίκη για εκείνη και ένα ακόμη βήμα προς τη δικαιοσύνη», αλλά παρότρυνε τον Τζέιμι να «παραιτηθεί αμέσως».

vradini.gr


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ