Χαραλαμπίδης: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Το ματς της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στην Basket League, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει το μπάσκετ που μπορεί για να πάρει τη νίκη.

«Έχουμε μία σειρά αγώνων μπροστά μας και ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και την ψυχολογία της ομάδας. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, να πάμε στο Ιβανώφειο και να πάρουμε τη νίκη, την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθειά μας», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και απαιτήσεων. Για αυτό και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και μαχητικότητα για 40 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε μία δύσκολη έδρα, να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη.


Λιβάγια: «Το VAR έφερε χάος στην Ελλάδα, πολύ καλές ομάδες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ»

Περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Knowles κι αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει, αλλά και την πρώτη παρουσία του Shorter. Θα μας δώσει λύσεις και αριθμητικά, αλλά και περισσότερη ποιότητα στην περιφέρεια. Περιμένουμε να βγάλει σύντομα στο γήπεδο και τις ηγετικές του ικανότητες, αλλά και εκείνα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για τα οποία τον επιλέξαμε».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ