Χρηστίδης: «Μας χτύπησαν στα κενά μας διαστήματα»

Την πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 γνώρισε η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στο Μεσολόγγι από τον Χαρίλαο Τρικούπη με 83-72, για την 2η στροφή του φετινού πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Τσαλδάρη και τους παίκτες του να παραδέχονται την ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Ο Βασίλης Χρηστίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ο Χαρίλαος Τρικούπης εκμεταλλεύτηκε τα κενά διαστήματα των Ερυθρόλευκων και επισήμανε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Χαρίλαο Τρικούπη, ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι και για μας που το ζήσαμε μέσα στο γήπεδο αλλά και για τον κόσμο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χαρίλαος Τρικούπης εκμεταλλεύτηκε τα κενά μας διαστήματα, να πάρει κάποιες διαφορές στο παιχνίδι και εμείς να είμαστε πίσω στο σκορ και να κυνηγάμε. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι η προσπάθεια που κάναμε, που δεν το παρατήσαμε μέχρι το τέλος και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και η δουλειά συνεχίζεται.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης μας κτύπησε στα κενά μας διαστήματα, εκεί που παρασυρθήκαμε, είτε από τον ρυθμό του παιχνιδιού, είτε από την ένταση, είτε από την απειρία μας. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και θέλουμε να ανεβάζουμε ρυθμό και να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι».

to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ