Δεληζήσης: «Το αποτέλεσμα μας αφήνει πικρία»

Ο Άρης πλήρωσε τη νωθρότητα και την αστοχία του κόντρα στον Πανιώνιο σύμφωνα με τον Γιώργο Δεληζήση και έμεινε στον βαθμό της ισοπαλίας. Ο αμυντικός των κίτρινων μίλησε στην κάμερα της Nova και έδωσε τη δική του οπτική για το ματς.

Για την ισοπαλία: «Μπορεί να πήραμε τον βαθμό, αλλά είναι μεγάλη απώλεια. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι, δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αλλά μας αφήνει μεγάλη πικρία».


Καραπαπάς: «Να μας πουν ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες Ξάνθης και Βόλου. Σήμερα χάθηκε το VAR. Έχουν ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το τι συνέβη μετά την αποβολή: «Όταν ο Πανιώνιος δέχτηκε την κόκκινη το παιχνίδι  ήταν στα μέτρα μας. Δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτούμε ότι μπορεί να δεχτούμε γκολ. Τελικά αυτό έγινε σε ανύποπτη φάση. Μετά ξυπνήσαμε, κάναμε φάσεις, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του: «Η κόκκινη ίσως να μας αποσυντόνισε. Παίξαμε κάπως ανορθόδοξα, εκτός του τελευταίου δεκαλέπτου, που βάλαμε την μπάλα κάτω και κάναμε κάποιες ευκαιρίες».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr