Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Μελισσανίδης για Καρντόσο

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη και περίεργη κατάσταση και χωρίς ουσιαστικά να έχει ξεκινήσει η σεζόν. Οι κακές εμφανίσεις στα προκριματικά του Europa League και ο πιθανός αποκλεισμός από την Τραμπζονσπόρ έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στη διοίκηση του συλλόγου σχετικά με τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης είναι εμφανώς προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας, μίλησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά ακόμη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Μελισσανίδης έχει έντονες αμφιβολίες με τον Καρντόσο και κυρίως με το αν μπορεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ωστόσο το τοπίο είναι θολό προς το παρόν και όλα δείχνουν ότι ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης είναι διατεθειμένος να στηρίξει το νέο προπονητή αντιλαμβανόμενος πως η μετάβαση σε μια διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία απαιτεί χρόνο και υπομονή.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως ο Καρντόσο θα κάθεται στον πάγκο της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Ο Μελισσανίδης από την πλευρά του θέλει να δει δεδομένα την ομάδα του να κερδίζει αλλά και να βγάλει ένα διαφορετικό και σαφώς καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο τελευταία ευρωπαϊκά ματς. Αν δεν συμβεί αυτό και η ΑΕΚ δεν κερδίσει τότε μοιάζει οριστικό πως θα υπάρξουν εξελίξεις και μάλιστα άμεσα με τον Καρντόσο στην Ένωση.

to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ