Δεν επιθυμεί να συνεχίσει ο Παναγιώτης Αναστόπουλος

Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι η τελευταία. Η… είδηση είναι πως αμέσως μετά τον τελικό ανάμεσα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ/ΕΟΚ και ζήτησε να μην τον υπολογίζουν για τους αγώνες της Basket League. Δεν εξήγησε ποιος ή ποιοι λόγοι τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση, όμως δεν έχει να κάνει τόσο με τον τελικό.

Ο διεθνής διαιτητής διανύει τον τελευταίο χρόνο που μπορεί να σφυρίζει, καθώς μετά τον… πιάνει το όριο ηλικίας. Ενδέχεται, όμως, να κλείσει νωρίτερα ο κύκλος του, αν δεν αλλάξει απόφαση και δεν θέσει εκ νέου τον εαυτό του στη διάθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.


Από το μηδέν ξεκινά η πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Θυμίζουμε ότι ο Αναστόπουλος είχε καταθέσει ανάλογο αίτημα και πέρυσι, αμέσως μετά τον επεισοδιακό αγώνα Κυπέλλου (μάλλον δεν του πάει ο θεσμός) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ημίχρονο και να γίνουν όλα όσα έχουν συμβεί και λίγο πολύ γνωρίζετε. Βεβαίως, στη συνέχεια άλλαξαν τα δεδομένα, οπότε δεν αποκλείεται και φέτος να συμβεί κάτι ανάλογο.

Όπως και να ‘χει, και μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει αν η απόφασή του έχει χαρακτήρα οριστικού, ή αν νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δεν υπολογίζεται.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ