Διαιτησία ΠΑΟΚ – Άρης: «Έπεσε» τηλέφωνο στον Κλάτενμπεργκ!

Ο Σκωτσέζος διαιτητής μίλησε με τον Κλάτενμπεργκ πριν την επανέναρξη του ΠΑΟΚ – Άρης.

Μάντεν και Κλάτενμπεργκ μίλησαν τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της διακοπής στο ΠΑΟΚΆρης.

Ενα μισαωράκι παραπάνω έκατσε στη Τούμπα ο Μπομπ Μάντεν. Ο Σκωτσέζος διαιτητής του ΠΑΟΚ – Άρης αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι στο 92′ όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο.

Επειδή ακούστηκαν πολλά, ο διεθνής ρέφερι ενήργησε βάσει των κανονισμών και αφού πήρε απαραίτητες διαβεβαιώσεις, ελέγχοντας και ο 4ος Διαμαντόπουλος την κατάσταση, συνέχισε και ολοκλήρωσε το παιχνίδι.

Ο Μάντεν αφού ζήτησε από την Αστυνομία να εκκενωθεί η θύρα από την οποία ξεκίνησαν τα επεισόδια, επικοινώνησε σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime και με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Γκαραντί η πληροφορία που σας δίνω.

Αφού πήρε την απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι (ο Άρης θα το κέρδιζε το ματς στο χορτάρι και ο ΠΑΟΚ θα γλίτωνε την αφαίρεση βαθμού), έγινε κουβέντα για το χρόνο που θα παιχθεί ποδόσφαιρο.

Σαν ιδέα έπεσε και η σκέψη να εκτελεστεί το πλάγιο και να πάνε όλοι σπίτια τους. Εκεί διαφώνησε ρητά και κατηγορηματικά ο Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος αφού ενημερώθηκε για το χρονικό σημείο της διακοπής και τον υπολοιπόμενο χρόνο, ζήτησε από τον Σκωτσέζο ρέφερι να παίξει και τα δύο λεπτά που απέμεναν για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Όπως και έγινε. Ο Μάντεν άφησε το ματς να εξελιχθεί για δύο λεπτά και σφύριξε τη λήξη.

Μας… αποθέωσε!

Ο Μάντεν με ανάρτησή του στο instagram έκανε λόγο για μια φοβερή εμπειρία, αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες. Ειδική η αναφορά του σε μια συγκεκριμένη όπου ύπταται μια πλαστική καρέκλα, ενώ ο Πασχαλάκης συνομιλεί στους… εισβολείς! «Ήταν ευχαρίστηση που προσκλήθηκα στην Ελλάδα και την Θεσσαλονική για το ματς ΠΑΟΚ-Άρης. Φοβερή εμπειρία και απίστευτη η τέταρτη φωτογραφία στην οποία δεν έχει γίνει photoshop», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή