Δημούτσος: «Κρατήσαμε το πλάνο που είχαμε»

Ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε για το ισοπαλία που απέσπασε η Λαμία από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ανέφερε και το τι άλλαξε ο Μάντζιος μετά την έλευση του στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα, ο μέσος της Λαμίας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι συμπλήρωσε 270 συμμετοχές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ελίνι Δημούτσος:


«Κεραυνοί» Μαρινάκη σε Χούμπελς: «Τα είδατε και εσείς σήμερα»

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πετύχαμε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε σωστά. Μετά πετύχαμε ακόμα ένα, αλλά φάνηκε η ποιότητα του Άρη αμέσως μετά».

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Είχαμε κάποια προβλήματα και από το 30′ λεπτό και μετά ο Άρης βρήκε κενούς χώρους. Κάναμε την αλλαγή για να είμαστε πιο συμπαγείς. Κρατήσαμε το πλάνο που είχαμε. Για την ισοπαλία, παίζει ρόλο και η ποιότητα του Άρη, γιατί είναι καλή ομάδα».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια: «Στην αρχή, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είχαμε την τύχη σε κάποια παιχνίδια. Με την έλευση του προπονητή, άλλαξε η ψυχολογία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Για τις 270 συμμετοχές του ίδιου: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Συνεχίζω. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, το αγαπάω και θέλω να παίζω. Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Για το ξεκίνημα της Λαμίας σήμερα: «Το σχέδιο ήταν να παίξουμε όπως παίζουμε τελευταία. Ξέραμε ότι όταν ο Άρης δεν έχει την μπάλα, εκνευρίζεται. Σταθήκαμε τυχεροί για το γκολ που πετύχαμε αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε».

Για τον Τουράμ: «Είναι καλός παίκτης. Φιλότιμος, γρήγορος και κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας σέντερ φορ».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ