Δρακόπουλος: «Θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής της ΕΕΑ»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής, Θοδωρής Δρακόπουλος μίλησε για την απόφαση της ΕΕΑ να μην χορηγήσει πιστοποιητικό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Θοδωρής Δρακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον  «Metropolis 95.5» και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στην ΑΕΚ, σχετικά με το πως κατάφερε να πάρει πιστοποιητικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Ηρακλής, Θοδωρής Δρακόπουλος:

«Μόλις μάθαμε ότι το πρόβλημα έγκειται με δύο καλαθοσφαιριστές, τον Βεργίνη και τον Ζάρα. Η προσφυγή του Βεργίνη απορρίφθηκε στην ΕΕΟΔΑΚ και δεν υπάρχει θέμα, παρόλο αυτά ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματιού Αθλητισμού είπε ότι δεν του κάνει αυτό το χαρτί και πρέπει να μας πει τι χαρτί θέλει.

Ο Ζάρας ζητάει να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του, προ διετίας, στο Πρωτάθλημα που είχε διακοπεί και παρότι ο ελληνικός Νόμος είναι ξεκάθαρος. Καμία ελληνική επιχείρηση δεν υποχρεούται να πληρώσει τους υπαλλήλους της από τη στιγμή που διακόπηκε, στην προκειμένη περίπτωση το Πρωτάθλημα, με κρατική παρέμβαση.

Κι εμείς δεν πληρώσαμε κανέναν υπάλληλο για δύο μήνες. Ο κύριος Ζάρας θέλει να αποτελέσει εξαίρεση, παρότι εισέπραξε 1.500 ευρώ περισσότερα σε σχέση με όσα προβλεπόταν να πάρει μέχρι τη στιγμή της διακοπής. Ούτε αυτά τα χαρτιά δεν έκαναν στον πρόεδρος της ΕΕΑ», είπε αρχικά.

Ακόμη ο Δρακόπουλος είπε ότι θα υποβάλλει μηνύσεις και παράλληλα εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ:

«Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να πάρουμε το σκεπτικό της απόφασης για να καταθέσουμε αίτηση θεραπείας, ήδη όμως έδωσα εντολή στους δικηγόρους να καταθέσουν μήνυση και αγωγή κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να προχωρήσουμε τη διαδικασία όπως ορίζει ο Νόμος.

Καταγγελίες στον αθλητικό εισαγγελέα κατά της ΕΕΑ είχα κάνει και πριν από τέσσερα χρόνια για παράτυπες αποφάσεις που αδικούσαν τον Ηρακλή και φαίνεται ότι το κράτησαν μανιάτικο. Είναι μια επιτροπή η οποία λειτουργεί κατά το δοκούν. Δώσανε άδεια στην πρωταθλήτρια των ban ΑΕΚ και να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξέταζαν τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα.

Εμείς καταθέσαμε τον φάκελό μας στις 10 Ιουλίου και αυτός εξετάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν αλλάξει την απόφαση η ΕΕΑ, εγώ θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής».


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ