Αίγιο: Το «φάντασμα» του λευκού βαν… ξύπνησε μνήμες
Ανάστατη, , είναι η εκπαιδευτική κοινότητα του 9ου Δημοτικού Αιγίου, μετά το περιστατικό που καταγγέλθηκε επίσημα από τον διευθυντή του Κώστα Μπούνια, αφότου ενημερώθηκε από τον γυμναστή του σχολείου, στον οποίο απευθύνθηκαν (εν ώρα μαθήματος) δύο τρομοκρατημένοι μαθητές της Δ΄τάξης.

Η καταγγελία είχε να κάνει με ένα λευκό βανάκι που κυκλοφορούσε κοντά στο σχολειο και υπήρχε ο γνωστός φόβος… για αρπαγή παιδιών! Η Ασφάλεια ενημέρωνε επίσημα πάντως  ότι αδίκως ξέσπασε τόσος θόρυβος για περιστατικό επιχειρούμενης αρπαγής παιδιών από άγνωστους που τα «πλησίασαν»!  Η  εξήγηση που δόθηκε ήταν  πως επρόκειτο για «μυθοπλασία» και ότι το όχημα που προσέγγισε το σχολείο ήταν όχημα «Θεάτρου Σκιών» που μοίραζε προσκλήσεις! Πάντως γονείς των παιδιών κατέθεσαν  πως οι μαθητές είδαν καλά ένα λευκό όχημα «βαν» με σπασμένα τζάμια και μονωτικές ταινίες, στο οποίο ο μεν οδηγός φορούσε κουκούλα κεφαλής, ο δε συνοδηγός είχε καλυμένο όλο του το πρόσωπο. Το θέμα είναι ότι η καταγγελία για το «λευκό βαν» που αρπάζει παιδιά δεν είναι πρωτοφανής.

Πέρυσι είχε γίνει στην περιοχή του Παμπελποννησιακού Σταδίου, έχει ακουστεί ότι τριγυρνούσε στα Προσφυγικά, στα Ζαρουχλέϊκα κλπ. Πάντα… ένα λευκό βανάκι! Ωστόσο εδώ και χρόνια… ουδέποτε έχει γίνει αρπαγή παιδιού. Προφανώς το βανάκι… συνεχίζει και βολτάρει!

dete.gr


agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ