Έγκλημα στην Ζάκυνθο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην αστυνομικός για τη δολοφονία της 37χρονης

Νέα στοιχεία που επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τη θέση του πρώην αστυνομικού οδήγησαν ανακριτή και εισαγγελέα Ζακύνθου να συμφωνήσουν στην προφυλάκισή του για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίνη Κορφιάτη που δολοφονήθηκε κι αυτός φέτος τον Μάιο.

Ο απότακτος αστυνομικός είχε αφεθεί ελεύθερος τον Ιούνιο μετά την απολογία του, με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο κατηγορούμενος κλήθηκε ξανά σε απολογία σήμερα από την ανακρίτρια, καθώς προέκυψαν νέα επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του, από τον έλεγχο που έγινε σε ηλεκτρονικές συσκευές του.

Ο πρώην αστυνομικός οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομίας και αύριο θα μεταφερθεί στις φυλακές.

Έγκλημα στη Ζάκυνθο – Η πέμπτη προφυλάκιση

Ήδη έχουν προφυλακιστεί για το έγκλημα στη Ζάκυνθο ο 39χρονος που είναι ο φερόμενος ως εκτελεστής, ο 38χρονος που φαίνεται να είναι ο οδηγός της μηχανής που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ο 37χρονος που φαίνεται να είναι ο οδηγός του σκάφους που μετέφερε τους δράστες από τη Ζάκυνθο στον Πύργο και μια κοπέλα 27 ετών που ήταν η «τσιλιαδόρος», καθώς -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- παρακολουθούσε το ζεύγος και έδινε την πορεία τους στους δράστες που είχαν στήσει «καρτέρι θανάτου».

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ