«Εγκληματική ηλιθιότητα» καταγγέλλει ο δικηγόρος του Μαραντόνα για τον θάνατό του

Το γεγονός ότι ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα οφείλεται σε «εγκληματική ηλιθιότητα» τονίζει ο δικηγόρος και φίλος του αείμνηστου Αργεντινού, Ματίας Μόρλα.

Σε ανακοίνωσή του, υπογραμμίζει ότι σύμφωνα με πόρισμα υπήρξε αμέλεια του αρμόδιου προσωπικού για την περίθαλψή του τις τελευταίες 12 ώρες της ζωής του.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «εγκληματική ηλιθιότητα» την καθυστέρηση του ασθενοφόρου που τον παρέλαβε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις.

Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος.

Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος.

Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ