Εγρήγορση ζήτησε ο Σαββίδης από τους συνεργάτες του

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/3) μέσω skype μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των στενών συνεργατών του.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά», αρχικά καλωσόρισε τον Κυριάκο Κυριάκο και πάλι στις τάξεις της ομάδας και στα νέα του καθήκοντα. Στη συνέχεια η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον Κορωνοϊό και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στους «ασπρόμαυρους».

Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία των στελεχών και των εργαζομένων στην ΠΑΕ, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας. Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η υγεία και τα μέτρα προστασίας θα πρέπει να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, δεδομένου πως η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει πάρει μορφή πανδημίας.

Επίσης, παρά το γεγονός πως άπαντες διανύουν μια περίοδο αβεβαιότητας καθώς είναι άγνωστο το πότε οι ομάδες θα ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις, ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου του Βορρά» ζήτησε το ποδοσφαιρικό τμήμα και όσοι βρίσκονται πέριξ αυτού θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Κάτι που ισχύει απόλυτα και για τους ποδοσφαιριστές που έχουν λάβει έγγραφες οδηγίες και οφείλουν να τηρήσουν τις εντολές του προπονητικού και ιατρικού τιμ για το διάστημα που θα παραμείνουν αναγκαστικά στα εκτός προπονήσεων.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ