«Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει» – Τι λέει η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε για βιασμό τον πατριό της

Από τα σύννεφα πέφτει η μητέρα της 13χρονης μετά την καταγγελία που έκανε η κόρη της ότι έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον πατριό της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η 13χρονη εκμυστηρεύτηκε ό,τι συνέβαινε σε μια καθηγήτριά της εξιστορώντας το γεγονός σαν να έχει συμβεί σε φίλη της. Η καθηγήτρια κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συνέβη και κινητοποιήθηκε άμεσα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ακόμα και όταν η μητέρα της ήταν το μαιευτήριο και γεννούσε το δεύτερο παιδί που έχει κάνει με τον 46χρονο σύντροφό της, αυτός βίαζε την 13χρονη που έχει από άλλο γάμο.

Όπως υποστηρίζει το κορίτσι, από το 2020 την βιάζει ο πατριός της και τελευταία φορά ήταν την περασμένη Κυριακή

Μιλώντας στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου η μητέρα της 13χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν της είχε εκμυστηρευτεί το παραμικρό, ενώ λέει ότι δεν ισχύει η καταγγελία.

«Μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ήμουν μονίμως στο σπίτι, επειδή δεν εργάζομαι. Είμαι συνέχεια με τα παιδιά, ο σύζυγός μου φεύγει στις 7 το πρωί για δουλειά, γυρνάει αργά το βράδυ. Η κόρη μου δημιουργούσε πάντα ζήλιες, είχαμε θέματα με τον χαρακτήρα της, ήταν πάντα ατίθαση, ζωηρή, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Γιατί μετά από πολλά χρόνια έφτιαξα ξανά τη ζωή μου.

Ειδικά τώρα με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, το πιστεύω ακόμη πιο πολύ. Αν πριν το πίστευα μία φορά, τώρα το πιστεύω περισσότερο. Είχαν μια φυσιολογική σχέση πατέρα – κόρης. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήμουν όλη μέρα εδώ, αποκλείεται να είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Όπου πήγαινα ήταν μαζί μου.

Δεν ήταν μόνη της, ήταν η πεθερά μου εδώ. Το σπίτι ποτέ δεν έμενε άδειο. Η συμπεριφορά του ήταν πάντα φυσιολογική, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει η καταγγελία.

Έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν μπορώ να συνέλθω. Το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα. Αν ήταν έτσι ή αν είχαμε κάτι να κρύψουμε, δεν θα πηγαίναμε όλοι μαζί στο τμήμα. Αυτός μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακουμπήσει τα παιδιά».

newsit.gr


agrinio24.gr