Εκλογική ετοιμότητα

Θα σας πάω λίγο σε Περισσό μεριά, καθώς ο άνθρωπός μου στο ΚΚΕ μου έκανε εκτίμηση για εκλογές και αιφνιδιασμούς. Μου έλεγε λοιπόν πως στο κόμμα τούς έκανε εντύπωση ότι η κυβέρνηση επιτάχυνε πολλά θέματα στη Βουλή (π.χ. Ασφαλιστικό σε επιτροπές), αλλά και το πρόσφατο μακροσκελές, σχεδόν απολογιστικό για το υπουργείο του, ποστ του Αδ. Γεωργιάδη στο Fb. Στον Περισσό δεν αποκλείουν εκλογές το φθινόπωρο. Δηλώνουν έτοιμοι για κάτι τέτοιο, αν και η δική τους εκτίμησή είναι πως πάντα κάποιος που κάνει εκλογές (το δικαίωμα και το όπλο το έχει ο Πρωθυπουργός) θέτει ένα δίλημμα στον κόσμο.

Ο τελευταίος θερινός πρωινός καφές έγινε την Παρασκευή και στο ΜέΡΑ25 υπό τον Γιάνη Βαρουφάκη. Οχι, δεν ξέρω αν ο πρώην υπουργός Οικονομικών φορούσε το γνωστό πουκάμισο, ξέρω όμως πως έθεσε και αυτός το κόμμα του σε εκλογική ετοιμότητα, αν και είπε πως και η μετάλλαξη Δέλτα και τα οικονομικά δεν είναι σύμμαχοι για πρόωρες προσφυγές στην κάλπη. Τώρα, στο θέμα της ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού Κωνσταντίνας Αδάμου από τη Β’ Θεσσαλονίκης, στο ΜεΡΑ25 δεν θέλουν να δώσουν περαιτέρω συνέχεια και επιμένουν πως η εν λόγω βουλευτής ασκούσε πλημμελώς τα καθήκοντά της. Το βέβαιο είναι ότι το ΜέΡΑ 25 έμεινε στη Βουλή με έναν βουλευτή λιγότερο.

Οι μόνοι που δεν έχουν θέσει το κόμμα τους σε εκλογική ετοιμότητα, ούτε θα το πράξουν τουλάχιστον για εφέτος, είναι στην κυβέρνηση. Και να σκεφτείτε ότι η ΝΔ, όπως μου έλεγαν από το Μαξίμου, είναι από τα λίγα κόμματα που διαθέτουν ενεργές κομματικές οργανώσεις και ενεργό εκλογικό μηχανισμό. Μια απλή εντολή από το Μαξίμου απαιτείται και το κόμμα τίθεται αυτομάτως σε εκλογική ετοιμότητα, κάτι όμως που δεν πρόκειται να συμβεί.

Πηγή: Βηματοδότης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Εκλογική ετοιμότητα 1


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ