Ελ Αραμπί: «Ο Ολυμπιακός κάνει πολύ υψηλό πρωταθλητισμό»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την παρουσία του στην ετήσια γιορτή του Αθλητισμού του Κατάρ, για τον Ολυμπιακό, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και ποια αθλήματα του αρέσουν να παρακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί:


Αποκάλυψη: Τα «βαριά όπλα» του ΠΑΟΚ στο πλευρό της Σίτι

Για την παρουσία του στην ετήσια γιορτή του Αθλητισμού του Κατάρ σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρέσβη του Κατάρ που με κάλε στην γιορτή του αθλητισμού. Αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική για τον κόσμο του Κατάρ. Είμαι χαρούμενος που βλέπω πολύ κόσμο, που ήρθαν εδώ να τιμήσουν αυτή την ημέρα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό όταν ο κόσμος του αθλητισμού έρχεται κοντά και μπορεί να βοηθήσει. Εμένα μου αρέσουν όλα τα αθλήματα. Ανήκω στον Ολυμπιακό, σε μία ομάδα που κάνει πολύ υψηλό πρωταθλητισμό. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ και συζητάμε για αλλά αθλήματα και γνωρίζω νέους αθλητές. Αυτή είναι η έννοια του αθλητισμού».

Για το ποια αθλήματα προτιμά: «Αγαπώ όλα τα αθλήματα μπορώ να το δω, αλλά προτιμώ το μπάσκετ και το τένις».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι όνειρο για κάθε αθλητή. Τους παρακολουθώ κάθε φορά, μου αρέσει η ιδέα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη χώρα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να συμμετέχω σε μια τέτοια γιορτή».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ