Επέκταση συμβολαίου, εν μέσω κορωνοϊού, για τον Κάτας

Όσο καλός παίκτης (αν κι άτυχος) ήταν, τόσο συνεπής κόουτς εμφανίζεται. Και το δείγμα γραφής στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ δεν γνωρίζουμε αν είναι αντιπροσωπευτικό, είναι όμως αρκετό για να του εξασφαλίσει δουλειά και για την επόμενη σεζόν. Ο Όντεντ Κάτας ετοιμάζεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, η οποία έχει υψηλές βλέψεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα οδηγήσει τη Χαποέλ στο final-8, έχοντας ως στόχο την κατάκτησή του. Ο Κάτας θα «χτίσει» τη νέα Χαποέλ, κάνοντας όποιες διορθωτικές κινήσεις κρίνει απαραίτητες, προκειμένου να εμφανιστεί τον Σεπτέμβριο έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο.

Οι ιθύνοντες έχουν εκτιμήσει τη δουλειά του κι ενδεχομένως θα του πρότειναν ανανέωση της συνεργασίας, ανεξάρτητα με την αλλαγή που έχει φέρει στην καθημερινότητά μας η πανδημία, όμως η μετάθεση της τελικής φάσης των αγώνων του BCL, κάνει απαραίτητη την παρουσία του, προκειμένου να μην αλλάξει η προπονητική φιλοσοφία, να μην υπάρξει ο παραμικρός πειραματισμός, που θα κατέστρεφε τη χημεία της ομάδας.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ