Επιχείρηση του Λιμενικού σε μαγαζί που διακινούσε ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 30χρονου και ενός 34χρονου προχώρησε χθες το μεσημέρι η ομάδα δίωξης ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του νόμου ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, στέλεχος της ομάδας μπήκε σε κατάστημα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και αγόρασε από τον 34χρονο, ιδιοκτήτη του καταστήματος, προϊόντα κάνναβης συνολικής αξίας 158,90 ευρώ. Μεταξύ αυτών κατεργασμένη κάνναβη σε σφραγισμένη πλαστική συσκευασία και ακατέργαστη κάνναβη σε σφραγισμένη συσκευασία.

Μάλιστα, από τον ιδιοκτήτη του αναφερόμενου καταστήματος έλαβε ως δώρο δύο  γραμμάρια καθαρού βάρους ακατέργαστης κάνναβης σε σφραγισμένο πλαστικό κουτί.

Στη συνέχεια συνελήφθη ο 30χρονος που πήγε στο μαγαζί ως διανομέας των παραγγελιών κάνναβης προς πελάτες του καταστήματος. Στη συνέχεια έγινε έλεγχος στο μαγαζί με τη συνδρομή του Αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών κατά τον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 5.456,10 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης σε διάφορες ποικιλίες, κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, ατμοποιητές διαφόρων τύπων για τη χρήση κάνναβης, τρίφτες-θρυμματιστές κάνναβης διάφορων τύπων καθώς και μία έτοιμη παραγγελία προς παράδοση εντός Θεσσαλονίκης σε χαρτοσακούλα, με κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβης.

Προανάκριση κάνει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ κατασχέθηκαν επίσης το χρηματικό ποσό των 1.1181 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Πηγή


agrinio24.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ