Επίθεση με βιτριόλι: Ο Σάκης Κεχαγιόγλου ζήτησε μόνο άνδρες ενόρκους στη δίκη της κατηγορούμενης

Να εξαιρεθούν οι τρεις γυναίκες που κληρώθηκαν ως ένορκοι ζήτησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου.

«Η υπεράσπιση προτίμησε άνδρες ενόρκους και εξαίρεσε τις γυναίκες» που είχαν κληρωθεί, αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου είναι άνδρας.

Μιλώντας στον ALPHA, ο κ. Αλεξανδρής, σημείωσε πως «άνθρωποι που ήθελαν να προστατέψουν την Ιωάννα της είπαν να μην βρεθεί στο δικαστήριο» και σχολιάζοντας την επιλογή της κατηγορούμενης να μην εμφανιστεί, είπε: «σκεφτείτε τι χαρακτήρα δείχνει, ήταν ασέβεια». «Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στην κατηγορούμενη. Όποτε αποφασίσει να εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο, η Ιωάννα θα είναι εκεί για να την αντιμετωπίσει» αποκάλυψε ο κ. Αλεξανδρής.

«Η οικογένεια με σεμνότητα και ταπεινότητα περιμένει την δικαιοσύνη. Οι γονείς έχουν χωριστεί αφού η μητέρα μένει με την κόρη της και ο πατέρας στο χωριό», είπε. «Απογοήτευση και οργή» είναι τα συναισθήματα των γονιών «που δεν εμφανίστηκε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο».

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ