Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δρούσε στα νότια προάστια – Πάνω από 700.000 ευρώ η λεία της

Οι Αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία δρούσε στα νότια προάστια και διέπραττε συστηματικά κλοπές σε σπίτια.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 27 ετών, με τον πρώτο να χαρακτηρίζεται ως ο αρχηγός της συμμορίας και ο δεύτερος μέλος της, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Η συμμορία χτυπούσε σε σπίτια στη Βουλιαγμένη, τον Άλιμο, τη Γλυφάδα, την Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βύρωνα, Παλαιό Φάληρο και τους Αγίους Αναργύρους. Εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα κλοπές σε σπίτια από τα οποία οι κλέφτες είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, των οποίων η αξία ξεπερνά τις 700.000 ευρώ.

Σε βάρος του 27χρονου συλληφθέντα σχηματίσθηκε επιπλέον δικογραφία για κλοπή πιστολιού, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.  Πλέον θα κληθούν τα θύματα των κλοπών ώστε να αναγνωρίσουν τα δικά τους αντικείμενα μεταξύ των κλοπιμαίων που ανακτήθηκαν από την αστυνομία και να τους αποδοθούν. Εκτός από τα κλοπιμαία, στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο που είχε κλαπεί το 2015, σφαίρες, σύστημα οξυγονοκόλλησης για τη διάνοιξη χρηματοκιβωτίων και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν κατά την παράνομη δράση τους.  Στην επιχείρηση εξάρθρωσης της συμμορίας έγιναν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντν στο Ζεφύρι και τις Αχαρνές Αττικής.

15092021paroysiasi003

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ