Φανή Δρακοπούλου: «Όταν τραγούδησα με τον Γιάννη Πάριο ήταν σαν να συνάντησα τον Θεό»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε η Φανή Δρακοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία της με τον Γιάννη Πάριο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως την πρώτη φορά που τραγούδησε μαζί του στη σκηνή, ήταν σαν να συνάντησε… τον Θεό.

Έχεις συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Γιάννης Πάριος, Σταμάτης Γονίδης, Βασίλης Καρράς, Νίκος Βέρτης και πολλοί άλλοι. Ποια συνεργασία σου ξεχωρίζεις και γιατί;

Όλες οι συνεργασίες μου ήταν πολύ σημαντικές για εμένα, σίγουρα καθεμία είχε να μου προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία και είχα να μάθω πολλά. Εκείνη όμως που ξεχωρίζω και αισθάνομαι πολύ τυχερή που μου συνέβη είναι η συνεργασία μου με τον τεράστιο αυτό καλλιτέχνη, τον Γιάννη Πάριο.

Θυμάμαι τη στιγμή που βγήκα να τραγουδήσω μαζί του στη σκηνή και, όπως έχω ξαναπεί, ήταν σαν να συνάντησα τον ίδιο το Θεό. Τον ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα από εκείνον εκείνη τη μαγευτική σεζόν.

Υπήρξαν δυσκολίες στην επαγγελματική σου καριέρα; Άνθρωποι που να θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιές.

image

Πώς το αντιμετώπισες;

Με τον καιρό, προς μεγάλη μου απογοήτευση, ανακαλύπτω πως, όταν πετυχαίνεις σε αυτό που κάνεις, το σαμποτάζ πολλαπλασιάζεται. Είναι αυτό το προφίλ του ανασφαλούς ανθρώπου που προσπαθεί να αναδειχθεί μειώνοντας τους άλλους.

Πολλές φορές συμβαίνει αυτό που θεωρούμε εμείς αυτονόητο να ακούγεται σε άλλους μια μακρινή ουτοπία. Το να έχουμε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους μας, για παράδειγμα, δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις δουλειές.

Είναι μέρος της δουλειάς μας ο ανταγωνισμός, αλλά στη δική μου περίπτωση τον εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο, γιατί θεωρώ ότι, όταν συμβαίνει αυτό, κάτι κάνω καλύτερα από κάποιον άλλον. Η δουλειά μου, ως δουλειά, έχει αρκετές δυσκολίες. Θεωρώ ότι, πέρα από τη χαρά ή την ευχαρίστηση που σου δίνει, είναι και αρκετά ψυχοφθόρα.

govastileto.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ