Φασούλας: Δεν μπορεί η δημοκρατική ΕΟΚ να αποδέχεται ότι υπάρχουν σωματεία δύο ταχυτήτων

Ο Παναγιώτης Φασούλας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι οι εκλογές της ΕΟΚ απειλούνται μέσω σχεδίου νόθευσης. Τι είπε για τον Νίκο Γκάλη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και τόνισε μεταξύ άλλων πως αρκετά σωματεία προσπαθούν να ψηφίσουν για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα της προσωρινής διοίκησης. Επιπρόσθετα, σημείωσε ότι θα μείνει στον δρόμο των αρχαιρεσιών, ακόμα και αν υπάρξει νέα αναβολή.

«Η δική μου προεδρική θητεία θα συνδεθεί με τη δημοκρατική λειτουργία. Υπάρχουν σωματεία που εκπροσωπούν εκλογικές σκοπιμότητες. Κάποια σωματεία τα ενδιαφέρει η επικράτηση πάση θυσία στις εκλογές. Ο μοναδικός στόχος κάποιος ήταν να κερδηθεί χρόνος με την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος μέσω νόθευσης. Δεν μπορεί η δημοκρατική ΕΟΚ να αποδέχεται ότι υπάρχουν σωματεία δύο ταχυτήτων. Η επιστροφή στις περιόδους εκλογών μέσω εξουσιοδοτήσεων και όπως θέλει ο συνεχιστής τους να κάνει, δεν θα γίνει. Το μόνο που θέλουν κάποιοι είναι τον Παναγιώτη Φασούλα και τους συνεργάτες τους έξω από τη διοίκηση της ΕΟΚ, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα μείνουμε στις επάλξεις. Οι εκλογές θα γίνουν, είτε στις 12 Σεπτεμβρίου, είτε κάποια άλλη στιγμή γιατί η προσωρινή διοίκηση έχει μια καλή δικαιολογία να τις αναβάλει και πάλι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αλλοίωση και νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος κατά 12%», ανέφερε ο Φασούλας, ενώ μίλησε και για τον Νίκο Γκάλη, λέγοντας:

«Ο Νίκος Γκάλης δεν έρχεται να παίξει διακοσμητικό ρόλο. Έρχεται γιατί είναι η πρώτη φορά που του ζητήθηκε. Εμείς του το ζητήσαμε και δέχτηκε. Ας το έκαναν και οι άλλοι. Έρχεται για την προσωπικότητά του και το μεγάλο του κύρος. Εμείς τον θέλουμε για να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με τις άλλες ομοσπονδίες και το ΝΒΑ. Φαντάζομαι πως όλοι θέλουμε τον Νίκο Γκάλη στο μπάσκετ. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος μη ενωτικός, γι’ αυτό δεν με έχετε ακούσει να καταφέρομαι εναντίον των άλλων υποψηφίων. Αντίθετα άλλοι υποψήφιοι με πυροβολούν συνεχώς. Θέλουμε ο Νίκος Γκάλης με το παγκόσμιο κύρος που έχει να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ. Αν ήθελε να κατέβει πρόεδρος, θα το έκανε και θα έβγαινε παμψηφεί. Δεν θέλει να το κάνει, αλλά θέλει να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ».

Κλείνοντας, άφησε αιχμές για του Άγγελο Παπανικολάου και Βαγγέλη Λιόλιο, λέγοντας: «Αν γίνουν εκλογές, βοηθήστε να αλλάξει σελίδα το μπάσκετ. Μία και καλή. Να μην μείνουμε στα ίδια και τα ίδια, όπως θέλει ο ένας από τους τρεις υποψηφίους ή σε κάτι περίεργα επιχειρηματικά μονοπάτια που θέλει να μας βάλει κάποιος άλλος».

Πηγή: sdna.gr

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ