Φερστάπεν: «Οι αγωνοδίκες είναι σαν τους διαιτητές στο ποδόσφαιρο»

«Δεν είναι κάθε αγωνοδίκης ο ίδιος. Άλλος μπορεί να είναι πολύ αυστηρός, άλλος περισσότερο ελαστικός» ήταν τα λόγια του Μαξ Φερστάπεν, όταν κλήθηκε να εξηγήσει τις διαφορετικές αποφάσεις που παίρνουν πολλές φορές οι αγωνοδίκες για παρόμοιες περιπτώσεις.

Μάλιστα, ο Ολλανδός προχώρησε το θέμα ένα βήμα παραπέρα και παρομοίασε τους αγωνοδίκες με τους διαιτητές ποδοσφαίρου, υποστηρίζοντας πως οι δυο πλευρές μοιράζονται πολλά κοινά μεταξύ τους.


Λιβάγια: «Το VAR έφερε χάος στην Ελλάδα, πολύ καλές ομάδες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ»

«Το ίδιο συμβαίνει και με τους διαιτητές στο ποδόσφαιρο, έτσι δεν είναι; Έχεις διαφορετικούς διαιτητές, κάποιοι δίνουν την κίτρινη κάρτα ευκολότερα από άλλους. Κάπως έτσι πάει. Εννοείται ότι υπάρχουν κανόνες. Αλλά οι αγωνοδίκες έχουν λόγο στο τι θα εφαρμόσουν, ανάλογα με την περίσταση.

Όταν παίζεις Champions League ή παίζεις ένα παιχνίδι στην Premier League, ο διαιτητής μπορεί να είναι διαφορετικός. Μερικές φορές δεν ξεφεύγεις απλώς με μια κίτρινη κάρτα και πρέπει να σου δώσει την κόκκινη. Αναρωτιέσαι, τι συμβαίνει; Έτσι ακριβώς είναι και τα πράγματα στη Formula 1» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ