Γιατί δεν έχει ξεκινήσει το ντέρμπι στον Ρέντη

Ο πρώτος τελικός του League Cup στο Βόλεϊ Ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα καθυστερήσει να αρχίσει, καθώς έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» έγινε χρήση δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η αστυνομία προχώρησε για άγνωστους λόγους σε ρίψη δακρυγόνων έξω από το γήπεδο του Ρέντη, με το χημικό να φτάνει και εντός του κλειστού, επειδή ήταν ανοιχτά τα παράθυρα. Η απόφαση της αστυνομίας μοιάζει ακατανόητη για τη ρίψη δακρυγόνων, καθώς σε ένα γήπεδο με περίπου 2000 κόσμο, προσπάθησε να «ελέγξει» 15 άτομα με αυτό τον τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το ένα από τα δακρυγόνα που έριξε ήταν μέσα στο γήπεδο.


Ολυμπιακός: «Αν έρθει ο Γιαννακόπουλος δεν εγγυόμαστε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα»

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και να μην μπορεί ο κόσμος αλλά και οι παίκτες να αναπνεύσουν. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μάλιστα βγήκαν έξω μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από το χημικό. Σε ένα γήπεδο με πολλά παιδιά και γενικότερα, όπως φαίνεται και από τα τηλεοπτικά πλάνα σε αθλητικό πλαίσιο η αστυνομία προέβη σε μια απόφαση τουλάχιστον ακατανόητη.

Η αναμέτρηση λοιπόν που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 δεν ήταν δυνατό να ξεκινήσει έως ότου καθαρίσει εντελώς η ατμόσφαιρα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να συνεχίζουν την προθέρμανσή τους και λίγα λεπτά αργότερα να αποσύρονται στα αποδυτήρια.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ