Γιατράς: «Το ματς τελείωσε μετά τις δύο τεχνικές ποινές»

Ο Προμηθέας ηττήθηκε 99-68 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τους Πατρινούς να χάνουν από νωρίς την επαφή με το σκορ.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Μάκης Γιατράς, έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» για τη νίκη τους, τονίζοντας ότι οι δύο τεχνικές ποινές, τελείωσαν πρόωρα την αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Μάκη Γιατρά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε καλύτερα και είχε διάθεση και ενέργεια. Το ματς τελείωσε μετά τις δύο τεχνικές ποινές στη δεύτερη περίοδο, με την ευθύνη να είναι δική μου.

Εκεί χάσαμε μυαλό και συγκέντρωση και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα. Συνεχίζουμε. Έχουμε ένα σημαντικό ματς την Τετάρτη με την Ουλμ που είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να νικήσουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Όσον αφορά το ρόστερ του Προμηθέα και την κακή εικόνα που έδειξε στη δεύτερη περίοδο, ο προπονητής του Προμηθέα είπε:

«Η ομάδα θα πάει με δέκα επαγγελματίες και παιδιά των ακαδημιών. Το λέμε και το κάνουμε. Ο Μαντζούκας είναι 16 ετών και δύο μηνών και ο Καφέζας δεν έχει κλείσει ακόμα τα 17. Είναι και ο Μπαζίνας και κάποια άλλα παιδιά.

Το θέλει η ομάδα αυτό και θα προσπαθήσουμε μέσω αυτής της διαδικασίας να βγει κάποιος παίκτης. Η ευθύνη είναι δική μου για τη δεύτερη περίοδο, μίλησα απρεπώς και δέχθηκα τεχνική ποινή και είναι δική μου ευθύνη.

Η εικόνα μας δεν είναι αυτή. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Για τη δεύτερη περίοδο η ευθύνη είναι δική μου».

to10.gr