Γκίκας: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας κόντρα στον Ήφαιστο»

Ο Νίκος Γκίκας έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου, τονίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν τη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Γκίκας στο blog του τον ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς στη Λήμνο με τον Ήφαιστο. Μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα. Έκανε πολύ σημαντικές προσθήκες και έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό Ελλήνων και ξένων παικτών, οι οποίοι από την περσινή χρονιά έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Ξέρουμε ότι το γήπεδο της Λήμνου γεμίζει σε κάθε αναμέτρηση και ο Ήφαιστος παίζει με άλλη ψυχολογία και ώθηση, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας ματς.

Από την πλευρά μας, εμείς πάμε προσηλωμένοι στο ματς. Ξέρουμε τι θέλουμε από την αυριανή αναμέτρηση, παρά τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε.

Στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να προσαρμοστούμε στην πίεση του αντιπάλου μας και βάσει των κανόνων και της φιλοσοφίας που έχουμε ως ομάδα να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

to10.gr