Γυναίκα έφτιαξε ψεύτικο προφίλ γνωριμιών στη νέα κοπέλα του πρώην της

Μια γυναίκα από τη  Φλόριντα συνελήφθη γιατί φέρεται ότι δημιούργησε ένα προφίλ γνωριμιών και έστελνε υποψήφιους μνηστήρες στο σπίτι της νέας κοπέλας του πρώην της σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Η Vanessa Marie Huckaba, είναι 29 ετών και δημιούργησε το προφίλ με το όνομα “Islandbabe1234” στον ιστότοπο Seeking Arrangement που περιελάβανε το όνομα, τη φωτογραφία, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και τη διεύθυνση της νεαρής κοπέλας που είχε συνάψει σχέση ο πρώην της με τον οποίο τα είχαν 6 μήνες αλλά τελικά χώρισαν καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος αυτή ήταν εμμονική μαζί του.

Πολλοί ξένοι άνδρες λοιπόν αρχίσαν να καταφθάνουν στο σπίτι της νεαρής ή να της στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στους λογαριασμούς της .

Το θύμα είπε ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ την δράστη αλλά συνέχεια λάμβανε απειλητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα απο αυτήν στα social media.

Με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να μπλοκάρει από παντού την εμμονικη 29χρονη και ζητήσει περιοριστικά μέτρα από την αστυνομία. Κάτι που αυτο οδήγησε την δράστη να δημιουργήσει το ψεύτικο ερωτικό προφίλ για να την εκδικηθεί .


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ