Την επίθεσή της από άγνωστο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Ηράκλειο Αττικής κατήγγειλε καθηγήτρια.

Η γυναίκα, περίπου 35 -40 ετών, έφυγε από το φροντιστήριο όπου εργάζεται και κατέβηκε την Κουντουριώτου ώστε να μπει στο αυτοκίνητό της. Ο άγνωστος άντρας προχώρησε προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, και της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί που ήταν βρεγμένο με κάποιο υγρό. Όπως υποστήριξε η καθηγήτρια, της θύμισε τη μυρωδιά του μπλε οινοπνεύματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, τη στιγμή της επίθεσης πέρασε από το σημείο ένας ταχυδιανομέας. Τότε ο δράστης φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή προς τη λεωφόρο Ηρακλείου.

Μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία, εμφανίστηκε στο σημείο ένας άντρας περίπου 50 ετών, σύμφωνα με την περιγραφή της καθηγήτριας. Την ρώτησε αν είναι καλά και αν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα όμως εξαφανίστηκε αφού όμως έσκυψε και πήρε το πανί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο δράστης που επιτέθηκε στην καθηγήτρια, ήταν περίπου 30χρονών, μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και μιλούσε σπαστά ελληνικά, ενώ ο άντρας που μάζεψε το πανί ήταν περίπου 50 χρονών με αραιά μαλλιά και μιλούσα άπταιστα ελληνικά.

vradini.gr



agrinio24.gr