Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Έξαλλη η Σκορδά με τον θείο του αυτόχειρα – «Δεν είστε όλες θύματα» (vid)

Το θέμα της γυναικοκτονίας στη Ρόδο συζητούσαν στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συντελεστές με την ψυχολόγο, Χρυσούλα Μαυράκη.

Την ώρα της συζήτησης, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να παίξει το ηχητικό απόσπασμα από τη συζήτηση που είχαν με το θείο του δράστη, η οποία καταγράφηκε με τη συναίνεση του ίδιου, όπως τόνισε ο παρουσιαστής.

Τα όσα είπε ο θείος του 40χρονου γυναικοκτόνου και αυτόχειρα ήταν σοκαριστικά, με το πλατό να μένει άφωνο και τη Φαίη Σκορδά να ξεσπάει:

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζεται», ξεκίνησε να λέει ο θείος του δράστη.

«Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία και παρουσιάζετε ένα πρόσωπο, το οποίο δεν είναι αυτό που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος και παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως κάθε άνθρωπος», συμπλήρωσε.

«Από εκεί και πέρα η κάθε μία από εσάς, θα πρέπει να σέβεται, αυτό που κάθε ένας από εμάς σας προσφέρει περισσότερο και από το περισσότερο. Όχι μέχρι να μας ρίξετε ‘ναι, εντάξει μωρούλι μου’ και άπαξ και σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και ό,τι θέλετε, ξαφνικά να λέτε ‘θέλω την ελευθερία μου’. Εντάξει, ο καθένας από εμάς θα το ζήλευε», τόνισε με τη Φαίη Σκορδά να μένει αποσβολωμένη.

«Ο καθένας από εμάς αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά σκότωσε. Για να φτάσει στο σημείο αυτό και πολύ περισσότερο για να αυτοκτονήσει, πρέπει να την έχει λατρέψει».

«Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας αλλά δεν γίνεται να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, σαν τα τέρατα που τα παρουσιάζετε», είπε, όπου εκείνη τη στιγμή η Φαίη Σκορδά φαίνεται έξαλλη στο δίπλα παράθυρο να φωνάζει «τι λέει;».

Ο θείος του δράστη συνέχισε, λέγοντας: «Παρουσιάζετε όλες τις γυναίκες τελευταία σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα. Υπάρχετε και εσείς που είσαστε με αγγελική μορφή και κούκλες αλλά μόνο εξωτερικά. Για το εσωτερικό, να βρείτε μια άλλη λεξούλα».

«Τι γίνεται; Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε; Τι ακούσαμε;», είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά.

«Αυτή είναι η άποψη που γεννάει γυναικοκτόνους, γεννάει δολοφόνους. Ότι φταίνε οι γυναίκες, ότι ήταν ένας ερωτευμένος άνθρωπος», είπε από την  πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να αναρωτιέται: «Τι αναλύουμε;».

«Από χθες έχω σοκαριστεί γιατί προφανώς υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Είπες εσύ ποιος τον δικαιολογεί. Ορίστε ποιος τον δικαιολογεί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ