Γυναικείος αγώνας ποδοσφαίρου Αστυνομικών στα Σπάτα

Την  Παρασκευή 22/11 και ώρα 16:00 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου» η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών αστυνομικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος , καλείται να αγωνιστεί απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Mε την νικήτρια να προκρίνετε στην τελική φάση του 3ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Τρονχάϊμ της Νορβηγίας κατά το χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου έως και 22 Ιουνίου 2020.


Συνελήφθη ο Κόκε σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία!

Δύο αστυνομικοί διαιτητές ο Μανούρας Νικόλαος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και ο Τζαφολιάς Δημήτριος της ΕΠΣ Ανατ.Αττικής μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών ανέλαβαν και συγκρότησαν την ομάδα η οποία αποτελείται από γυναίκες αστυνομικούς που αγωνίζονται σε ποδοσφαιρικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ζαχαρόπουλος Αθ. με βοηθούς τους Βιτσέντζα Κυρ. και Γκούβα Χρ. και τέταρτο διαιτητή τον Ρεντίφη Λαζ. όλοι της ΕΠΣ Ανατ.Αττικής.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που συγκροτείται ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στην ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος υπό την προεδρεία του Α/Α΄ Τζατζάκη Γεωργίου κάνοντας πράξη την επιθυμία των μελών της για ανάπτυξη των γυναικείων αθλημάτων γυναικών. Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο έτος ανθρωπιστικούς και μη αγώνες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, δείχνοντας αθλήτριες και συνοδοί την αγάπη τους για τον αστυνομικό αθλητισμό, το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Τονίζεται ότι η διοργάνωση της ομάδας ΔΕΝ ζημιώνει το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο, και το χρηματικό ποσό που απαιτείται για την αποστολή θα καλυφθεί από οικονομικούς πόρους της Ένωσής μας όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας καθώς και από τους συμμετέχοντες αθλητές.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ