Αρχική Αθλητισμός Η ΑΕΚ πάει για 13.000 διαρκείας και… παράταση

Η ΑΕΚ πάει για 13.000 διαρκείας και… παράταση

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ συνεχίζεται με εξαιρετικούς ρυθμούς, λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος, απέναντι στον Ιωνικό την Κυριακή.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ συνεχίζεται με εξαιρετικούς ρυθμούς, λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος, απέναντι στον Ιωνικό την Κυριακή.

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις και το ντεμαράζ της Ενωσης για την ενίσχυση της έχουν φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο της ΑΕΚ κι αυτό αποτυπώνεται από τη ζήτηση των εισιτηρίων εισιτηρίων διαρκείας, λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει προ πολλού το… φράγμα των 12.000 καρτών και όσο περνούν οι μέρες για την πρεμιέρα, υπάρχει τεράστια… αναζωπύρωση, καθώς μόνο σήμερα έφυγαν 380 διαρκείας, με τον συνολικό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί να ανέρχεται σε 12.700.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι φετινοί κάτοχοι θα έχουν προτεραιότητα στην «Opap Arena», καθώς θα έχουν απευθείας πρόσβαση και στα διαρκείας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι η διάθεση των διαρκείας ολοκληρώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου, όπως έχει ανακοινώσει πρόσφατα η ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα λόγω της πανδημίας το ανώτατο όριο στο ΟΑΚΑ είναι μέχρι 25.000 θεατές, κάτι που σημαίνει πως στα μεγάλα ματς, ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει… μάχη για να βρει μια θέση στο γήπεδο.

Τις επόμενες δύο ημέρες δεν θα υπάρχει πώληση λόγω Σαββατοκύριακου και θυμίζουμε πως η καταληκτική ημερομηνία είναι η 17η του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο υπάρχουν σκέψεις στην ΠΑΕ, λόγω της πολύ αυξημένης ζήτησης να παραταθεί εκ νέου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Γίνεται πλέον αντιληπτό πως με το ανώτατο όριο προσέλευσης στο ΟΑΚΑ να είναι στις 25.000, η αυξητική τάση στη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας θα περιορίσει αρκετά την έκδοση απλών εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ