Η αντίδραση του Σεμέδο – Τι γίνεται με την επιστροφή του

Ο Ρούμπεν Σεμέδο θέλει να γυρίσει αλλά ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα αποφασίσει

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στην Αθήνα, ανενεργός κι ενώ στο στενό του περιβάλλον αναφέρει πως θέλει να δώσει τις απαντήσεις του στο γήπεδο.

Η επιστροφή του στις προπονήσεις δεν είναι κάτι που έχει ξεκαθαριστεί. Παραμένει βέβαια ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με συμβόλαιο του εκατομμυρίου, αναφορικά με τις ετήσιες απολαβές του.

Η αξία του Πορτογάλου στόπερ μεγάλη. Αλλά εκτός γηπέδων απογοητεύει. Το πρόσφατο και νέο νομικό του θέμα, είναι ιδιαίτερα βαρύ. Αντιμετωπίζει την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Για έναν παίκτη αυτού του βεληνεκούς, να έχει τέτοια συμπεριφορά, μικραίνει τον ίδιο. Και δημιουργεί προβλήματα στον σύλλογο όπου ανήκει. Ανεξάρτητα από το αν είναι ένοχος ή αθώος. Αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο.

Το γίνεται όμως από εδώ και στο εξής; Πότε θα ενεργοποιηθεί ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο. Το τελευταίο έχει να κάνει με την επιστροφή του στο Ρέντη.

Μάλλον αυτό δεν διαφαίνεται άμεσα. Αν και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις εντός των τειχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως, έχει μιλήσει ανοικτά, πως τον θέλει σύντομα στις προπονήσεις.

Στην παρούσα φάση ο Σεμέδο ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή με τους δικηγόρους του.

Να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο

Από την άλλη θέλει να δώσει απαντήσεις και εντός αγωνιστικών χώρων. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί σε συζητήσεις με το στενό του οικογενειακό περιβάλλον.

Κάτι λογικό. Αφού το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του. Ο καθένας θα το έλεγε αυτό. Παράλληλα κάνει και ατομικές προπονήσεις.

Παραμένει άγνωστο αν θα μπορέσει, εν Ελλάδι τουλάχιστον, να αγωνιστεί ξανά. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Στην Πορτογαλία πάντως αναφέρουν πως τον Ιανουάριο θα υπάρξει ξανά θέμα με την Πόρτο. Αν μπορέσει να τον αποκτήσει θα το κάνει.

Αναφέρεται επίσης πως και ο ίδιος θα ήθελε να γυρίσει ξανά στην πατρίδα του. Και να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο. Αφήνοντας τα όλα πίσω.

Εύκολη υπόθεση δεν είναι. Ο Ολυμπιακός έχει δαπανήσει πάνω από 7 εκατ. ευρώ στον Σεμέδο, αυτά τα δύο χρόνια και κάτι που τον έχει. Σε μισθούς, μεταγραφή από την Βιγιαρεάλ, πριμ, ανανέωση συμβολαίου.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ