Η δράση του Α.Σ. Άρης στη Χαλκιδική

Ο Α.Σ. Άρης συνεχίζει δυναμικά την προσέλκυση νέων μελών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, καθώς και τις ανανεώσεις εγγραφών, με πιο πρόσφατη κίνηση τη χτεσινή (05/02) παρουσία του στη Χαλκιδική.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τον κόσμο της ομάδας, Χρήστος Βλάχος, επισκέφτηκε την Κασσάνδρεια, ενώ θα βρεθεί στην Τρίπολη με αφορμή την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Αστέρα (09/02, 3 μ.μ.) και στη συνέχεια στην Αθήνα για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (13/02).


Η Εισαγγελέας που αγαπάει τις «ανώνυμες καταγγελίες» και θεωρεί υποκίνηση σε βία τη νομιμότητα

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής:

«Η κιτρινόμαυρη Χαλκιδική αγκαλιάζει τον Α.Σ. ΑΡΗΣ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε την Τετάρτη (05/02) στην Κασσάνδρεια και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 29 εγγραφές και μία ανανέωση συνδρομής στον Ερασιτέχνη μέσα σε μόλις λίγες ώρες, με την Κασσάνδρεια να αγκαλιάζει τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και τους φίλους του συλλόγου να έρχονται ακόμα πιο κοντά σ’ αυτόν.

Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ εκτός Θεσσαλονίκης συνεχίζεται. Την Κυριακή 09/02 ο εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στην Τρίπολη, με την ευκαιρία του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον τοπικό Αστέρα, ενώ από τη Δευτέρα 10/02 μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (πιθανότατα Τετάρτη 12/02 ή Πέμπτη 13/02) θα βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχιστούν οι εγγραφές νέων μελών και οι ανανεώσεις συνδρομών».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ