«Οι εγκαταστάσεις μας στη διάθεσή σας» λένε οι Μαδριλένοι

Μπορεί αυτό το διάστημα η Ισπανία να δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό, στη Ρεάλ όμως κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Κι η επόμενη είναι όπως η προηγούμενη από την πανδημία, με τους Μαδριλένους να κυνηγούν τον τίτλο, σε κάθε διοργάνωση που μετέχουν. Και τι καλύτερο, από το να φιλοξενήσουν την τελική της φάση και να τον διεκδικήσουν (τον τίτλο) σε γνώριμα λημέρια.

«Επικοινωνήσαμε με την ACB και την Ευρωλίγκα, για να τους ενημερώσουμε ότι οι εγκαταστάσεις μας είναι στη διάθεσή τους, αν θελήσουν να διοργανώσουν αγώνες, ώστε να ολοκληρωθεί πάνω στο παρκέ η σεζόν» αποκάλυψε ο διευθυντής του WiZink Center, Μανουέλ Σαουθέδο.

Η Ρεάλ προσφέρει το γήπεδό της (Wizink Center), προκειμένου να διεξαχθεί εκεί η τελική φάση, όποια κι αν είναι αυτή, είτε πρόκειται για μια λύση αλά BCL, είτε πρόκειται για final-4, είτε πρόκειται για ό,τι σκεφτούν οι διοργανωτές. Βεβαίως, όλα αυτά είναι για την ώρα μακρινά, καθώς «δεν ξέρουμε τι θα γίνει», όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Σαουθέδο. Είναι, όμως, εμφανές ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ -στην πιο δύσκολη στιγμή- βλέπουν πιο μακριά…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ