Οι ελληνικές ελπίδες του κάνοε – καγιάκ στους αγώνες Olympic Hopes

Στην αποστολή παίρνουν μέρος 11 αθλητές και αθλήτριες με στόχο τη διεκδίκηση καλών πλασαρισμάτων αλλά και τη συμμετοχή εμπειριών που θα τους φανούν χρήσιμες στην μετέπειτα αθλητική τους καριέρα.

Στη διοργάνωση της Σλοβακίας συμμετέχουν 832 αθλητές και αθλήτριες από 36 χώρες. Όλοι οι αγωνιζόμενοι και οι αγωνιζόμενες είναι από 15 – 17 ετών. Το πρώτο αγώνισμα για τους νεαρούς πρωταθλητές μας θα είναι το Κ1 1000 μ. Προκρίσεις σε τελικούς θα διεκδικήσουν οι Παναγιώτης Αντωνίου, Κωνσταντίνος Μπενέτος, Σπύρος Πολυχρονάκης, Σοφία Παυλή και Δημήτρης Δεμερτζής.

Το Σάββατο (14/9) στην απόσταση των 500 μ. θα πάρουν μέρος στο Κ1 οι: Παναγιώτης Αντωνίου, Κωνσταντίνος Μπενέτος, Σπύρος Πολυχρονάκης, Σοφία Παυλή, Δημήτρης Δεμερτζής και Όλγα Μενιέ και στο Κ2 των 500 μ. οι Μαρκέλλα Κάβουρα -Όλγα Μενιέ, Δημήτρης Δεμερτζής – Οδύσσεια Θωμοπούλου.

Την Κυριακή (15/9), η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στα 200 μ. μονού καγιάκ από τους Άρη Φεζιάν, Χρήστο Μάτσα, Μαρκέλλα Κάβουρα, Βασιλική Δρόσου και Οδύσσεια Θωμοπούλου και στο διπλό καγιάκ 200 μ. από τους Χρήστο Μάτσα – Κωνσταντίνο Μπενέτο.

to10.gr