Η ITF στηρίζει την απόφαση για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων

Η παγκόσμια ομοσπονδία τένις με ανάρτησή της στα social media την Τετάρτη τόνισε ότι στηρίζει απόλυτα την απόφαση της ΔΟΕ για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και τη μετάθεσή τους για το 2021.

«Η κατάσταση με την παγκόσμια υγεία έχει εξελιχθεί με αξιοσημείωτο ρυθμό και αντιμετωπίζουμε μια πρωτοφανή κατάσταση, που χρειάζεται υπεύθυνη ηγεσία, που θα παίρνει τις κατάλληλες αποφάσεις. Παρόλο που η απογοήτευση είναι μεγάλη για όλους εκείνους που δούλευαν σκληρά και προετοιμαζόντουσαν, όλοι κατανοούμε πως η προστασία της ανθρώπινης ζωής, η υγεία και η ασφάλεια, έρχονται πρώτα Η ITF υποστηρίζει την απόφαση αυτή και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή για το 2021.

Ανυπομονούμε να δούμε ξανά όλους τους αθλητές, τους εθελοντές και τους φιλάθλους να είναι ασφαλείς και να συμμετέχουν στους καλύτερους δυνατούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020», ανέφερε η ανακοίνωση της ITF, την οποία υπέγραψε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, David Haggerty.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ