Η νέα Alfa Romeo Tonale είναι εδώ

Η Μαρίνα Φλοίσβου υποδέχτηκε τη νέα Alfa Romeo Tonale και αυτή είναι η επίσημη πρώτη του ιταλικού μοντέλου στην ελληνική αγορά. Άλλωστε, η νέα Tonale αποτελεί ένα premium C-SUV με υψηλό επίπεδο πρακτικότητας και ποιότητας. 

Παράλληλα, προσφέρει νέες τεχνολογίες και καινοτόμα κινητήρια σύνολα σε συνδυασμό με το αυθεντικό ιταλικό DNA. Και αρκετό ελληνικό, όπως ήδη αναφέραμε.

Να σημειωθεί ότι η νέα Alfa Romeo Τonale είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Για την ακρίβεια είναι διαθέσιμη με ήπιο υβριδικό κινητήριο σύνολο 48V και έναν κινητήρα βενζίνης απόδοσης 130 ίππων. 

Επίσης, τον Αύγουστο το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και με έναν 1,5 Turbo κινητήρα VGT απόδοσης 160 ίππων, ενώ μέχρι το τέλος του 2022 θα δούμε και την έκδοση Plug-in Hybrid Q4 με τους 275 ίππους.

Ακόμη, όλες οι εκδόσεις της Alfa Romeo Tonale εφοδιάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο ωστόσο προσφέρει και «χειροκίνητη» επιλογή. Τι πιστεύει όμως ο Έλληνας σχεδιαστής της Tonale για το δημιούργημα του;

Διαβάστε περισσότερα στο carselectric.gr
 


sofokleousin.gr