Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεργάζεται με τον ΠΟΥ

Η πανδημία του κοροναϊού έχει επηρρεάσει την ζωή του πλανήτη και ειδικά το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, που μάχεται με την Covid-19 στα νοσοκομεία. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δωρίσει 100.000 ευρώ προκειμένου να ενισχυθεί το εθνικό σύστημα υγείας της Γαλλίας, ενώ συνεχίζει να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής του Παγκόσμιο Οργανισμού Υγείας, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγεσούς, αποκάλυψε μέσω Twitter, ότι ήλθε σε επικοινωνία με τον «ισχυρό άνδρα» της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί:

«Είχα μια επικοδομητική επικοινωνία με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος δεσμεύθηκε να βοηθήσει τον ΠΟΥ ώστε να νικήσουμε στην μάχη με τον κορονοϊό. Η υποστήριξη από τον κόσμο του αθλητισμού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία όλων».

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Αλ Κελαϊφί, πρότεινε να θέσει στη διάθεση του ΠΟΥ, όλα τα μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα των παικτών για να βοηθήσουν και να αποτελέσουν παράδειγμα στην συγκεκριμένη μάχη, κυρίως μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ