Οι παίκτες της ΑΕΚ διαβάζουν παραμύθια στ’ αγγλικά

Ποιος είπε ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις δεν υπάρχουν τρόποι για να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους όλοι και κυρίως τα παιδιά; Για παράδειγμα, οι παίκτες της ΑΕΚ συμμετέχουν σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία, ενισχύοντας την εκμάθηση των αγγλικών, δια μέσω της ανάγνωσης παραμυθιών, στη μητρική τους γλώσσα. Κι όλο αυτό, μέσα από τη συνεργασία της ΚΑΕ ΑΕΚ με το «Time Out για Αγγλικά».

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ, αλλά και το φωτογραφικό ρεπορτάζ, στη διάθεσή σας, με την υποσημείωση ότι τα γυρίσματα έγιναν πριν υπάρξει η απαγόρευση και η ανάγκη για παραμονή στο σπίτι:

«Σε μία περίοδο, που όλοι μας υποχρεούμαστε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να νικήσουμε την πανδημία, μία όμορφη είδηση για τους νεότερους φίλους της «Βασίλισσας». Η ΑΕΚ BC συμμετέχει στο @time_out_for_english με τους Keith Langford, Marcus Slaughter και Mario Chalmers.

Το Time Out για Αγγλικά είναι ένα μη κερδοσκοπικό website όπου σπουδαίοι παίκτες του μπάσκετ όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαβάζουν αγγλικά παραμύθια στα παιδιά ενισχύοντας έτσι την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 20/02, με τους αθλητές μας, να διαβάζουν παραμύθια, προσπαθούν να μιλήσουν Ελληνικά και παντού αγκαλιά με μία… μπάλα! Το ζούσαν, διασκέδασαν, και όπως έλεγαν «All for the Greek Kids». #AEKBC #Μένουμε_Σπίτι».

View this post on Instagram

Σε μία περίοδο, που όλοι μας υποχρεούμαστε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να νικήσουμε την πανδημία, μία όμορφη είδηση για τους νεότερους φίλους της «Βασίλισσας». Η ΑΕΚ BC συμμετέχει στο @time_out_for_english με τους Keith Langford, Marcus Slaughter και Mario Chalmers. Το Time Out για Αγγλικά είναι ένα μη κερδοσκοπικό website όπου σπουδαίοι παίκτες του μπάσκετ όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαβάζουν αγγλικά παραμύθια στα παιδιά ενισχύοντας έτσι την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 20/02, με τους αθλητές μας, να διαβάζουν παραμύθια, προσπαθούν να μιλήσουν Ελληνικά και παντού αγκαλιά με μία… μπάλα! Το ζούσαν, διασκέδασαν, και όπως έλεγαν «All for the Greek Kids». #AEKBC #Μένουμε_Σπίτι

A post shared by AEK B.C. (@aekbc) on

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ