Η UEFA αποφασίζει τον Μάιο για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κάνει άρση της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από την UEFA. Οι πράσινοι με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει απευθείας επαφές με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία κινεί τα νήματα για να μπορέσει να συμμετέχει από τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι πράσινοι προσπαθούν με κάθε τρόπο και όπως όλα δείχνουν η UEFA θα έχει μια τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι τον Μάιο. Μέχρι τότε είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να υπάρξει σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού προς την αρμόδια επιτροπή της UEFA, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά την επίσκεψη του Αλαφούζου στη Νιόν.


Ολυμπιακός: «Αν έρθει ο Γιαννακόπουλος δεν εγγυόμαστε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα»

Η ομοσπονδία από την πλευρά της θα πρέπει να ανοίξει τον φάκελο που περιλαμβάνονται όλες οι περιπτώσεις των ομάδων που είχαν τιμωρηθεί για αντίστοιχους οικονομικούς λόγους με τον Παναθηναϊκό και να αποφασίσει εν συνεχεία πως θα δράσει.

Το γεγονός ότι οι πράσινοι είναι σε περίοδο κανονικότητας όσον αφορά τα οικονομικά θα παίξει τον ρόλο του στην τελική απόφαση, η οποία θα παρθεί λογικά μέσα στον Μάιο.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ