Οικονομικό «κραχ» για τη Φενέρμπαχτσε. Απλήρωτοι οι παίκτες

Η επερχόμενη (λόγω κορωνοϊού) παγκόσμια οικονομική ύφεση, έρχεται… δεύτερη. Η Φενέρμπαχτσε είναι ήδη σε πρόβλημα, καθώς οι παίκτες της πάλαι ποτέ πλούσιας ομάδας της Ευρωλίγκας είναι δύο μήνες απλήρωτοι, ενώ αντίστοιχα οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας (εκεί που παλιότερα ήταν προπονητής ο δικός μας, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών) είναι τρεις μήνες μέσα. Λεφτά, όμως, υπάρχουν… Για έναν! Αυτό αναφέρει στο ρεπορτάζ της η έγκυρη Χουριέτ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μόνο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πληρώνεται κανονικά. Βεβαίως, αυτό δεν είναι αρκετό, για να κρατηθεί η ομάδα, ειδικά τώρα που δεν θα έχει έσοδα και πρέπει να ανταποκρίνεται στα υψηλά συμβόλαια, τα οποία στην αρχή της σεζόν υπέγραψε. Το μέλλον της τουρκικής ομάδας, είναι εξαιρετικά αβέβαιο, αν πιστέψουμε τα ρεπορτάζ των γειτόνων.

Επί της ουσίας μιλάμε για οικονομικό «κραχ», με ανυπολόγιστες συνέπειες. Κι είναι κάτι που απασχολεί όχι μόνο τον οργανισμό της Φενέρ, αλλά κι ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής Χουριέτ, ο Ali Koç, πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, πήγε στον τελευταίο αγώνα για να ενισχύσει ψυχολογικά τη γυναικεία ομάδα, καθώς δεν είχε χρήματα να τους δώσει.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ