Ηλεία: «Ο δράστης σίγουρα θα έχει κάνει το μοιραίο λάθος» λέει η αστυνομία

Έντονη μέχρι αργά το βράδυ είναι η παρουσία της αστυνομίας στην Εφύρα της Ηλείας, προκειμένου να βρεθεί ένα από τα βασικά κομμάτια που λείπουν για να συμπληρωθεί το παζλ και να εξιχνιαστεί η δολοφονία του 68χρονου…

Σύμφωνα με το patrisnews, οι έρευνες τις τελευταίες ώρες έχουν ανοίξει, με τους αστυνομικούς να τοποθετούν στο κάδρο τους κι άλλα άτομα τα οποία μπορεί να κρύβονται πίσω από την δολοφονία, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο καταθέσεων, με κάποιους να προσέρχονται για πρώτη φορά ενώπιον των αστυνομικών αρχών που χειρίζονται την υπόθεση, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που κρίθηκε να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το φονικό όργανο, με το οποίο ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα τον αδικοχαμένο συνταξιούχο, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αφού στην καλύτερη περίπτωση είναι πολύ καλά κρυμμένο, αν δεν το έχουν ήδη κάψει προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Δεδομένου ότι το θύμα δεν είχε ιδιαίτερες προστριβές με κάποιον, οι αρχές προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη με βάση το κίνητρο που μπορεί να είχε, ώστε να προβεί σε μια τόσο αποτρόπαιη πράξη.

Με δεδομένο  άλλωστε, πως ο 68χρονος βρέθηκε χτυπημένος 40 φορές αποδεικνύει, πως ο δολοφόνος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει και ήθελε να βεβαιωθεί πως έφερε εις πέρας την αποστολή του, αφού αν ισχύει πως ο δολοφόνος προέρχεται από το κοντινό του περιβάλλον, τότε ο 68χρονος θα τον αναγνώριζε και θα τον αποκάλυπτε στην αστυνομία.

«Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα»

«Χωρίς όπλο και κίνητρο δεν μπορούμε να προβούμε σε συλλήψεις» τόνισε στην εφημερίδα «Πατρίς» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., προσθέτοντας ωστόσο πως «δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Ο δράστης σίγουρα θα έχει κάνει το μοιραίο λάθος και θα το βρούμε».

Οι Αστυνομικές Αρχές εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία πως εντός των επόμενων ημερών, θα ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και θα φτάσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας που συγκλόνισε.

newsit.gr


agrinio24.gr