Ινσούα ο πρώτος, αλλά και πιο «δύσκολος»

Εμανουέλ Ινσούα, Σωκράτης Διούδης, Ματίας Γιόχανσον, Χρήστος Δώνης. Και αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020, ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Αυτά είναι τα πέντε συμβόλαια που θα κληθεί ο Παναθηναϊκός αρχικά να αποφασίσει αν θα θελήσει να τα ανανεώσει και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε συζητήσεις/προτάσεις.

Τα τέσσερα τελειώνουν το καλοκαίρι, αυτό του αρχηγού σε 14 μήνες, κάτι πάντως που δε σημαίνει πως δε θα ασχοληθεί νωρίτερα ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή προτεραιότητα φαίνεται πως είναι το συμβόλαιο του Εμανουέλ Ινσούα, ο οποίος ναι μεν δε διανύει σ’ αυτό το ξεκίνημα μια καλή περίοδο, αντίστοιχη της περσινής, πλην όμως στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν την αξία του, εκτιμούν όσα έχει προσφέρει και είναι έτοιμοι να μπουν σε συζητήσεις μαζί του.

Ο Αργεντινός αναμένεται να είναι ο πρώτος που θα καλέσει ο Νταμπίζας προκειμένου να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020. Με τον αδερφό του, που είναι και ατζέντης του, είχε γίνει μια πρώτη κουβέντα το περασμένο καλοκαίρι. Μια κουβέντα που απέδειξε και τις δυσκολίες της υπόθεσης.

Ο Ινσούα έχει συμβόλαιο που για τον τελευταίο χρόνο που διανύει θα του αποφέρει ένα ποσό κοντά στις 280.000 ευρώ. Και για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό δεδομένα θα ζητήσει αύξηση, μια αύξηση που τη δικαιούται από την εικόνα που έχει δείξει. Ο Αργεντινός έγινε βασικός και αναντικατάστατος από τη μέρα που έφυγε ο Χουλτ και πέρσι ήταν ίσως ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν.

Από το πόσο της αύξησης θα κριθεί επί της ουσίας και η παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Και πόσο είναι διατεθειμένος να ανέβει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θέλουν να φτάσουν σε συμφωνία, ο Αργεντινός πλέον περνάει ωραία στην Ελλάδα και δεν έχει στο μυαλό του τάσεις φυγής, όπως το καλοκαίρι του 2018 που ήταν έντονες, με την Λας Πάλμας να τον πολιορκεί τότε. Και τα χρήματα θα είναι αυτά που θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο.

to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ