Αρχική Αθλητισμός Ιωαννίδης: «Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ να δώσει μεγάλη βοήθεια στα Σωματεία»

Ιωαννίδης: «Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ να δώσει μεγάλη βοήθεια στα Σωματεία»

Ο Γιώργος Ιωαννίδης, πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Νέων Αργυρούπολης και υποψήφιος για το ΔΣ στις εκλογές της ΕΟΚμίλησε για την ανάγκη στήριξης των αθλητικών σωματείων που αποτελούν αποκούμπι για τις οικογένειες και τα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιωαννίδης δήλωσε: «Το μεγάλο στοίχημα για το μπάσκετ και τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ είναι να δοθεί μεγάλη βοήθεια στα σωματεία που ενώ επιτελούν ένα μεγάλο έργο μετά το σχολείο για την ελληνική νεολαία, αποτελώντας αποκούμπι συνολικά για την οικογένεια δεν έχουν καμία κρατική στήριξη. Οι άνθρωποι που έχουν εκλεγεί στα ΔΣ παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση των συλλόγων τους».

Και συνέχισε λέγοντας ο Ιωαννίδης: «Η χρονιά ξεκινάει και η ΓΓΑ καλεί τα τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία να ενημερώσουν τους γονείς ότι θα πληρώνουν το μήνα από 40 με 80 ευρώ για test, ώστε τα παιδιά τους να συμμετέχουν στις προπονήσεις, με οικονομική επιβάρυνση αποκλειστικά των οικογενειών τους. Επομένως η διεκδίκηση είναι μονόδρομος αν θέλουμε να δούμε τα γήπεδα να γεμίζουν με παιδιά και τις κερκίδες με τους γονείς τους».

sportime.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ