Καμαρά: Ξέρω πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Αγκιμπού Καμαρά δήλωσε επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και απόλυτα ικανοποιημένος με όσα έχει συναντήσει στους Πειραιώτες.

Παράλληλα, στάθηκε και στο ντέρμπι αιωνίων, μετά το «διπλό» στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης του Ολυμπιακού:

Για την εικόνα του και τα ματς με Παναθηναϊκό: «Ο προπονητής ξέρει πως είμαι ένας παίκτης που θα τον σεβαστεί και θα προσπαθήσω να κάνει πράξη ότι μου ζητά. Ξέρω πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά και σωματικά για αυτό».

Για το αν έχει όνειρο να πάρει μεγάλη μεταγραφή όπως ο Τσιμίκας: «Δεν ξέρω που έχουν πάει οι παίκτες που ήταν εδώ. Εγώ είμαι επικεντρωμένος εδώ στον Ολυμπιακό».

Για το τι του αρέσει στην Ελλάδα και το τι όχι: «Μου αρέσουν όλα. Νιώθω πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάτι που να μην πηγαίνει καλά. Όλοι μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι το παιδί τους».

Για το ποιος τον προστατεύει πιο πολύ και τον Μαντί Καμαρά: «Ναι. Όλοι με προστατεύουν και με προσέχουν. Όλοι με έχουν προστατευόμενό τους. Ο Μαντί είναι αδερφός μου. Ανταλλάζουμε συμβουλές και ιδέες».

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ